KVIA SØKER:

Dyktige tømrere, baser og formenn i Dalane-regionen

Kvia Gruppen har flere pågående prosjekter i regionen og legger opp til vekst ved Egersund-avdelingen. Vi er derfor på utkikk etter flere dyktigere fagfolk.

Vil du være med og styrke Kvias lag ved Egersund-avdelingen?

Arbeidsgiver vil være Kvia Byggtjenester som har ansatte som jobber med den samme faglige stoltheten – enten det dreier seg om et stort nybygg eller et mindre rehabiliteringsprosjekt. De har lang erfaring med å finne løsninger, gjøre tilpasninger og være fleksible i møte med kunden. Selskapet har nå 23 ansatte og er rustet til å ta alle typer oppdrag innen privat og offentlig sektor.

Kvia Byggtjenester en del av Kvia Gruppen som er en lokalt forankret aktør i bygg- og anleggsbransjen med totalt 150 ansatte fordelt på 8 selskaper. Vi har per i dag fem avdelinger; Stavanger, Strand, Hjelmeland, Nærbø og Egersund. Gruppens selskaper: Kvia Entreprenør, Kvia Byggtjenester, Kvia Betong, Kvia Bemanning, Kvia Støyskjerming, Kvia Miljøsanering, Kvia Maskinutleie og Eika Byggimport.

Send din søknad i dag: Vi ansetter folk fortløpende så send din søknad med CV til Vidar Åsen på e-post vidar@kvia-as.no i dag. Har du spørsmål kan du kontakte ham på telefon 974 03 133.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt!