KVIA SØKER:

Dyktige betongarbeidere i Ryfylke og Sør-Rogaland

Kvia Gruppen har flere pågående prosjekter i fylket og legger opp til vekst ved flere av våre avdelinger. Vi er derfor på utkikk etter flere dyktigere fagfolk.

Vil du være med og styrke Kvias lag innen betongarbeid?

Arbeidsgiver vil være Kvia Betong som har ansatte som jobber med den samme faglige stoltheten – enten det dreier seg om et stort nybygg eller mindre prosjekter. De er gode til å finne løsninger, gjøre tilpasninger og være fleksible i møte med kunden. Selskapet har lang og solid erfaring innen betongfagene og er rustet til å ta alle typer oppdrag innen privat og offentlig sektor.

Kvia Betong en del av Kvia Gruppen som er en lokalt forankret aktør i bygg- og anleggsbransjen med totalt 150 ansatte fordelt på 8 selskaper. Vi har per i dag fem avdelinger; Stavanger, Strand, Hjelmeland, Nærbø og Egersund. Gruppens selskaper: Kvia Entreprenør, Kvia Byggtjenester, Kvia Betong, Kvia Bemanning, Kvia Støyskjerming, Kvia Miljøsanering, Kvia Maskinutleie og Eika Byggimport.

Send din søknad i dag: Vi ansetter folk fortløpende så send din søknad med CV til David Johne Johnsen på e-post david@kvia-as.no i dag. Har du spørsmål kan du kontakte ham på mobil 922 46 622.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt!