KVIA SØKER:

Dyktige håndverkere innen alle bygg- og anleggsfag

Kvia Bemanning leier ut dyktige og arbeidsomme arbeidere innen en rekke håndverksfag og opplever økt etterspørsel. Vi søker derfor etter flere dyktige håndverkere.

Vil du være med og styrke Kvia Bemannings lag i Rogaland?

Arbeidsgiver vil være Kvia Bemanning som har ansatte som jobber med den samme faglige stoltheten – enten det dreier seg om et stort nybygg eller et mindre rehabiliteringsprosjekt. Vi opplever at vi er en attraktiv arbeidsgiver i markedet og vi oppfyller alle myndighetskrav for bemanningsbransjen. Selskapet har over 70 ansatte og er rustet til å bistå firma i bygg- og anleggsbransjen med innleide folk i en kortere eller lengre periode.

Kvia Bemanning en del av Kvia Gruppen som er en lokalt forankret aktør i bygg- og anleggsbransjen med totalt 150 ansatte fordelt på 8 selskaper. Vi har per i dag fem avdelinger; Stavanger, Strand, Hjelmeland, Nærbø og Egersund. Gruppens selskaper: Kvia Entreprenør, Kvia Byggtjenester, Kvia Betong, Kvia Bemanning, Kvia Støyskjerming, Kvia Miljøsanering, Kvia Maskinutleie og Eika Byggimport.

Send din søknad i dag: Vi ansetter folk fortløpende så send din søknad med CV til Daniel Gall på e-post daniel.gall@kvia-as.no i dag. Har du spørsmål kan du kontakte ham på mobil 928 78 718.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt!