NYTT KONSEPT

Komplett utstyrt treningsrom

Vi kan levere nøkkelferdige treningsrom til bedrifter eller private

Ønsker du å tilby byggets leietakere eller bedriftens ansatte et treningsrom – eller kanskje du vil gjøre noe hjemme? Uansett størrelse og behov kan vi i Kvia ta hånd om treningsrommet fra A til Å. Alt du trenger å gjøre er å motivere andre eller deg selv til å trene. Vi kan til og med skaffe personlig trener om du ønsker det.

Dette trenger vi fra deg

For å kunne starte prosessen er det visse grunnleggende opplysninger vi trenger at du sender oss. Detaljene diskuterer vi etter befaringen.

h
En enkel beskrivelse

Vi trenger å vite litt om hva slags treningsrom dere ønsker og hvor mange som skal kunne trene om gangen. Dere trenger ikke gå i detaljer om utstyret.

En enkel plantegning

Vi trenger å vite hvor stort rommet er, formen på det, hvor dører og vinduer er plassert, og om det skal være med eller uten garderober.

Noen bilder av lokalet

For å kunne gi et overslag før befaring trenger vi noen bilder av lokalet, slik at vi kan danne oss et bilde av omfanget av byggearbeider.

Opplysningene ovenfor og din kontaktinformasjon sender du på e-post til oss. Så snart det lar seg gjøre vil vi ta kontakt for å avklare prosessen videre.

Trenger dere personlig trener?

Vi har gode kontakter i treningsbransjen og kan derfor også inngå avtale om personlig trener for bedrifter som ønsker det som en del av pakken. Avtalene kan være på et fast timetall i måneden eller mer fleksible.

Service- og vedlikeholdsavtale?

Ingenting varer evig – heller ikke lyspærer, skjermer eller treningsutstyr. Med en service- og vedlikeholdsavtale sikrer du at lokalene og utstyret blir vedlikeholdt og at alt fungerer til enhver tid.

Nøkkelferdig treningsrom

Se forvandlingen fra et slitent lokale til et flott og innbydende treningssenter.